Hoe zijn wij er toe gekomen

Hoe zijn wij er toe gekomen

Stichting Nederlandse Kampioenschappen Handdraaiorgel is in 2010 opgericht. Met als doelstelling: Het publiek te laten kennismaken met handdraaiorgels, het openstellen en in stand houden van de Open Nederlandse Kampioenschappen Handraaiorgels, het organiseren van festivals voor handdraaiorgel. Gelegenheid geven aan het publiek tot het gratis bezoeken van draaiorgelfestivals en kampioenschap handdraaiorgels. En het uitvoeren van alle verdere handelingen die noodzakelijk zijn voor het organiseren van een kampioenschappen handdraaiorgels of een festival voor handdraaiorgels.

Wat hebben we tot nu toe gedaan

Wat hebben we tot nu toe gedaan

Wat hebben we tot nu toe gedaan? In 2011 en in 2012 hebben we in Ede het open Nederlands kampioenschappen handraaiorgel georganiseerd wat een groot succes was.Helaas wou Ede dit niet meer en Hebben we met veel plezier in 2014 in Sittard het kampioenschap georganiseerd tijden de Rosa feesten .Ondanks de regen was het zeker geslaagd. Wel hebben we een paar onderhandelingen gehad met een aantal gemeentes helaas is het niet zo ver gekomen om een kampioenschap te gaan organiseren.

Draaiorgel nodig groot of klein

Draaiorgel nodig groot of klein

Voor een draaiorgelfestival groot of klein kunt u ons inschakelen wij verzorgen dit voor u in overleg . of u nou 1 draaiorgel of 20 nodig heeft of wil hebben wij hebben onze connecties en nemen u een hoop werk uit handen. Neem gerust contact met ons op sh617174@12move.nl

even wat foto.s